‘’İyi Tarım Uygulamaları ve Sertifika Dağıtımı’’ Etkinliği Gerçekleşti

‘’İyi  Tarım Uygulamaları ve Sertifika Dağıtımı’’ Etkinliği Gerçekleştiİl-İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ve  proje paydaşı  Gülnar Ziraat Odası tarafından;Bereket, Yarmasu, Üçoluk, Demirözü, Çukurkonak, mahallelerinde uygulanmakta olan ‘’Kuş üzümü ve Elma’da İyi Tarım Uygulamalarının Yaygınlaştırılması ve Kontrolü’’projesi kapsamında düzenlenen ‘’İTU Tarla Günü ve Sertifika Dağıtımı ‘’ etkinliği gerçekleşti.
Programa Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, Garnizon Komutanı Özkan Çömez, Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, İlçe Tarım Müdürü Süleyman Ergü, Ziraat Odası Başkanı  H.Emiş Işık ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Program Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı ile başladı.Program açılış konuşmalarının ardından  çiftçilere sertifika dağıtımı ile devam etti.
Programın ardından Taşoluk mahallesinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi birlikteliğiyle kazandırılmış olan soğuk hava deposunda incelemelerde bulunuldu.