19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Gülnar Hükümet Konağı önünde kutlama programı düzenlendi.
Programa Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, İlçe Müftüsü Bilal Kadı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burğut, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Çalık  ve mahalle muhtarları katıldı.
Program saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı ile başladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gülnar Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Çalık yaptı.Programın ardından Gülnar Muhtarlar Derneği ziyaret edildi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel  yaptığı konuşmada ; ‘’Öncelikle Allah’tan birliğimizin,beraberliğimizin bozulmamasını diliyorum.Bizler muhtarlarımızla beraber hizmet erleriyiz.Memleketimize hizmet vermenin gururu içerisinde Muhtarlık Gününüzü kutluyorum.Hizmette sınır,siyaset,politika yoktur.Bizlerde Belediye olarak ayrım,gayrım yapmadan herkese kapımızı açıp eşit hizmetler vermeye çalışıyoruz.Allah birliğimizi,beraberliğimizi bozmasın.Hepinizi saygıyla selamlıyorum.Bütün Muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyorum’’dedi.