Gülnar Belediyesi ‘ nden Aşure İkramı

Gülnar Belediyesi ‘ nden Aşure İkramı İslam dünyasında kutsal aylardan birisi olan Hicri Muharrem ayı nedeniyle Gülnar Belediyesi tarafından Belediye Düğün salonunda Aşure ve Mevlit programı gerçekleşti.
Programa; İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Cumhuriyet Savcısı Sercan Kocabey,Hakim Muharrem Çimen,İlçe Müftüsü Bilal Kadı,MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar,Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çamlık, Belediye Meclis Üyeleri,Kurum Müdürleri  ve  Gülnar halkı katıldı.
Programa  katılanlara Aşure dağıtıldı.Aşure dağıtımının ardından Kur’an-ı  Kerim okunup dua edildi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’Belediyemiz tarafından Muharrem ayı nedeniyle Aşure dağıtıp, Şehitlerimiz için mevlit okuttuk.Davetimize katılan bütün konuklarımıza teşekkür ederim’’dedi.