İLÇE İDARE KURULU TOPLANTISI DELİKKAYA MAHALLESİ’NDE YAPILDI

İLÇE İDARE KURULU TOPLANTISI DELİKKAYA MAHALLESİ’NDE YAPILDIGülnar İlçe İdare Kurulu Ekim ayı toplantısı ,İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar,Garnizon Komutanı Özkan Çömez ,Emniyet Amiri Yaşar Karaca,MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar,Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca,Daire ve Kurum Amirleri,Mahalle Muhtarları  ve mahalle halkının katılımlarıyla Delikkaya mahallesinde gerçekleşti.
Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar yaptığı konuşmada; ‘’Sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliğimizi bundan sonrada yürüteceğiz.İnşallah Birlik ve Beraberliğimiz gelecek nesillerimize örnek olur ve devam eder.Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi olarak birlikte yaptığımız çalışmalar oldu.Bunlara kısaca örnekler verecek olursak;okul önleri ve mahalleler sıcak asfalt çalışması ile güzel bir hale getirildi.Parke çalışmalarımız  mahallelerimizde devam ediyor.Yine parke fabrikamızda sürekli üretim yapılmakta.Belediyemize ait  mıcır ocağı ile üretimlerimizle mahallelerimize,cami ve mezarlık yollarımızı yapıyoruz.Ayrıca İlçemizin su sorununu ortadan kaldırmak için yapılan Ilısu projesinin ihale aşamasında olduğunu bildiririm.En kısa zamanda Ilısu projesi gerçekleşecek İlçemizin su sorunu ortadan kalkacak’’dedi.
Konuşmaların ardından bilgilendirme, dilek ve temenniler bölümüne geçildi.