GÜLNAR BELEDİYESİ İLE ÇEVDOSAN ARASINDA GERİ DÖNÜŞÜM PROTOKOLÜ İMZALANDI

GÜLNAR BELEDİYESİ İLE  ÇEVDOSAN ARASINDA GERİ DÖNÜŞÜM PROTOKOLÜ İMZALANDIMersin’de faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük geri dönüşüm tesislerinden biri olan Çevdosan A.Ş ,Gülnar Belediyemiz ile 5 yıllık protokol imzaladı.
Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel  ve Çevdosan A.Ş yönetim kurulu üyesi Emre Akbaş arasında imzalanan protokol ile Çevdosan,Gülnar Belediyesi’ne 5 yıl süreyle hizmet verecek.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel , konuyla ilgili yaptığı açıklamada;’’Gülnar Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlere bir yenisini daha ekledik.Yaptığımız bu protokolle hem Gülnar İlçemizi daha temiz tutacağız hem de ekonomimize katkı sağlayacağız’’dedi.
Çevdosan,Gülnar Belediyesi’ne 4 adet personel,2 adet sıkıştırmalı özel ambalaj atığı toplama aracı,1500 adet iç mekan kutusu,100 adet kumbara ve 10 adet konteynır ile Gülnar Belediyesi ile birlikte ülke ekonomisine katkı sağlayacak.