Sıcak Asfalt Çalışmalarımız Devam Ediyor

Sıcak Asfalt Çalışmalarımız Devam EdiyorMersin Büyükşehir Belediyesi  ve  Gülnar Belediyesi  birlikteliğiyle sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve  Gülnar Belediyesi birlikteliğiyle mahallelerimize ve okul bahçelerine sıcak asfalt hizmetimize hız kesmeden devam ediyoruz.
Üçoluk ve Çukurasma mahallelerimizde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarımızın ardından bugün itibariyle Çukurasma mahallesinde bulunan Samiye Naim Eğitim Vakfı  İlkokulu-Ortaokulu bahçesinde sıcak asfalt çalışmalarımız başlamıştır.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel çalışmaları yerinde inceleyerek sıcak asfalt çalışmalarının devam edeceğini  ve desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a  teşekkür ettiğini  söyledi.