Mahallelere Sıcak Asfalt Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mahallelere Sıcak Asfalt Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor Mersin Büyükşehir Belediyesi  ve Gülnar  Belediyesi  birlikteliğiyle mahallelere sıcak asfalt hizmetimiz hız kesmeden devam ediyor.Sıcak asfalt çalışmalarımız Üçoluk Mahallesinde devam etmekte.Belediye Başkanımız Ahmet Günel , Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, Mersin Büyüşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer,Meclis Üyesi Yüksel Çelik,Meclis Üyesi Abdullah Kocadağ, Üçoluk Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundular.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel  ; ‘’Söz verdiğimiz gibi 2017 yılında asfaltsız yolumuz kalmayacak.Gülnar Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Gülnar halkına en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz .Desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ‘ a teşekkür ediyorum ‘’dedi.