Mahallelere Sıcak Asfalt Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mahallelere  Sıcak Asfalt Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam EdiyorMersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi birlikteliğiyle mahallelere sıcak asfalt hizmetimiz hız kesmeden devam ediyor .Sıcak asfalt çalışmalarımız Çukurasma mahallesinde devam etmekte.Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer Çukurasma Tol Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarında ve Çukurasma mahallesinde bulunan Samiye Naim Eğitim Vakfı İlkokulu-Ortaokulu bahçesindeki sıcak asfalt öncesi sıkıştırma çalışmalarında incelemelerde bulundular.Belediye Başkanımız Ahmet Günel Çukurasma Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını ve isteklerini dinledi.