Başkanımız Ahmet Günel’in Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı

Başkanımız Ahmet Günel’in Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı Belediye Başkanımız Ahmet Günel , 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan GÜNEL, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir yeni eğitim ve öğretim yılı diledi.
Belediye Başkanımız Ahmet  Günel  mesajında ;
‘’Bugün, öğrencisi,öğretmeni,yöneticisi ve velisi ile birlikte , birlik ve beraberlik içinde, yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğu içerisindeyiz.Geleceğimizin teminatı  olan çocuklarımız ,gençlerimiz,yeni  eğitim yılında eğitim meşalesini en yükseklere taşıma görevini üstlenmektedirler.Eğitim,geleceğin  temellerini atan ,bilimsel ,sosyal ve kültürel gelişimin alt yapısıdır.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,’Gençler ,vatanın bütün ümit ve istikbali size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır’ diyerek gençlere olan inancını belirtmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Atatürk’ün;’Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.’diye hitap ettiği değerli öğretmenlerimizin ve ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimizin yeni ders yılını en içten dileklerimle kutluyorum’’dedi.