Gülnar Belediyesi’nde Bayramlaşma

Gülnar Belediyesi’nde Bayramlaşma Bayramın 3. Gününde Gülnar Belediyesi’nde Bayramlaşma gerçekleşti.
Milletvekili Baki Şimşek, MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar ,MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen, Türk Sağlık-sen Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ümit Turhan ve Eski İl Genel Meclis Üyesi M.Ali Gökmen Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret ederek bayramlaşma gerçekleşti.
Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanı Nebi Ulupınar’ı ziyaret ederek Partililerle Bayramlaşıldı.

Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;Bayramın 1. Günü protokol ve halkla bayramlaştık,2.günü mahallelerimizi ziyaret ettik,bugünde Belediyemizde bayramlaşmamızı gerçekleştirdik.Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle Bayramımız buruk geçti . Vatanımız uğruna şehit olan kardeşlerime Allah’tan Rahmet, ailelerine ve Aziz Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Dünyada birlik,beraberlik,kardeşlik olmasını diliyorum.Çünkü bayramlar birlik ve beraberliği perçinleyen günlerdir.Bu günlerin Türk ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.Ayrıca mobil mezbahalarıyla kurban kesimlerinde halkımıza yardımcı olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız  Burhanettin Kocamaz’a  ve ekibine teşekkür ediyorum.Hepinizin Mübarek Kurban  Bayramı kutlu olsun dedi.