Hizmetlerimiz Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hizmetlerimiz Hız Kesmeden Devam Ediyor Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi birlikteliğiyle  Gülnar’da hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi ekiplerince Gülnar İlçesinde Okul Bahçelerinin sıcak asfaltını,İlçe Merkezinde bulunan caddelerde sıcak asfaltını,mezarlık içi ve kenarlarının sıcak asfaltının yanı sıra İshaklar Mahallesinde yapımı  devam eden Köprü çalışmalarımızla hizmetlerimiz devam ediyor.Konur Mahallesine Çukurkonak Döşeme mevkisinden bağlayan 10 Km’lik 2.kat asfalt çalışması.Bolyaran Mahallesinin giriş yolu  4 Km 2.kat asfalt dökme çalışmaları devam etmektedir.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel,MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar,Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca,Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Şube Müdürü Mustafa Yüzer  yapılan çalışmaları yerinde incelediler.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel  yaptığı açıklamada;Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz 2017 yılında asfaltsız yolumuz kalmayacak demişti.Şimdi İlçe Merkezimizde ve Mahallelerimizde çalışmalarımız devam etmektedir.Söz verdiğimiz gibi 2017 yılında asfaltsız yolumuz kalmayacak.Ayrıca Mübarek Kurban Bayramımız yaklaşıyor.Halkımızın Mezarlıkları ziyaret edeceğinden dolayı Mezarlık içi ve kenarlarını sıcak asfalt dökerek hizmetinize sunduk.Gülnar Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Gülnar halkına en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz.Desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin  Kocamaz’a teşekkür ederim dedi.