İLÇE İDARE KURULU TOPLANTISI KAYRAK MAHALLESİ’NDE YAPILDI

İLÇE İDARE KURULU TOPLANTISI KAYRAK  MAHALLESİ’NDE YAPILDIGülnar İlçe İdare Kurulu Eylül  ayı toplantısı ,İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar,Teğmen Mustafa Korkmaz ,Emniyet Amiri Yaşar Karaca,MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar,Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca,Daire ve Kurum Amirleri,Mahalle Muhtarları  ve mahalle halkının katılımlarıyla Kayrak mahallesinde gerçekleşti.
Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik toplantıda yaptığı konuşmada;15 Temmuz basit bir darbe girişimi değildir.15 Temmuz nasıl geçmişte Çanakkale’de bizleri  tetiklemeye çalışanlar vardıysa,işgal kuvvetleri vardı da,nasıl ki kurtuluş harbinde sizlere karşı Vatanımıza,Milletimize,Dinimize,namusumuza karşı savaşanlar ve saldıranlar vardıysa onların bizden görünürlerin,bizden bildiğimiz insanların vatanımıza ,milletimize bir kalkışmasıdır.Bizler birlik olarak bu terör örgütünün bu planını bozduk .
26-27-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında Gülnar’ımızın kuruluşunun 100. Yılını kutladık..Bu buluşmada Gülnarlılar olarak birlik ve beraberliğimizi gösterdik.Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum dedi.
Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar yaptığı konuşmada; Sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliğimizi bundan sonrada yürüteceğiz.İnşallah Birlik ve Beraberliğimiz gelecek nesillerimize örnek olur ve devam eder.Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi olarak birlikte Mahallelerimizde yapılan çalışmalarımız devam etmektedir.Bütün mahallelerimize eşit mesafede hizmet götürmeye çalışıyoruz.Kayrak mahallemize de asfalt çalışmalarımız en yakın zamanda başlayacak .İnşallah hizmetlerimiz en kısa sürede diğer mahallelerimize de ulaşacak dedi.
Konuşmaların ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.