100.Yıl Bilimsel Etkinlikleri’nin Kapanış Programı Yapıldı

100.Yıl Bilimsel Etkinlikleri’nin Kapanış Programı YapıldıGülnar 100.Yıl Kutlamaları Bilimsel Etkinlikleri’nin 2. bölümü olarak 28 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Uluslararası  Gülnar Hatun  Çalıştayı’nın  bugün  kapanış programı yapıldı.Kapanış Programında Gülnar Hatun’un Göç Katarının Gülnar’a yerleşmesi  canlandırıldı.Meydancık yolundan başlayan göç kervanı  Pazar yerine kadar devam etti.Ardından Pazar yerinde gerçekleşen programla devam etti.
Programa ;Belediye Başkanımız Ahmet Günel,Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar,CHP Mersin Milletvekili  Fikri Sağlar,MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar,Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca,meclis üyeleri,muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel konuşmasında;’’Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı.Saadet Bilir ve Şerife Arıcı benden 30 Ağustosta birlik ve beraberlik için bir buluşma istediler ,bende Gülnar için bir şeyler yapabilmek için bu birlik ve beraberliğe ortak oldum.Kendilerine ve bu programın yönetici olan Ayşe Çalık Ross’a  teşekkür ediyorum .Bu yıl  14.sünü düzenlediğimiz  Kültür,Elma,Badem Festivalini hep birlikte kutladık.Hemşehricilik bilinci ön planda olarak tüm siyasi parti başkanları,sivil toplum örgütleri başkanları ve esnaflarla ortak çalıştık.Birlik ve beraberliğimizi perçinledik.Düzenlenen programlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Birlik ve Beraberliğimizin sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum’’dedi.
Konuşmaların ardından program plaket takdim ve hediye  kısmıyla son buldu .