100.Yıl Bilimsel Ödülleri Programı Gerçekleşti

100.Yıl Bilimsel Ödülleri  Programı GerçekleştiGülnar 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezinde  bilimsel sunumlar devam etmektedir.Bugün bilimsel sunumlardan sonra bilimsel ödülleri sahiplerine verildi.
100.Yıl Bilimsel Ödülleri Programına Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz birlikte katıldılar.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel  programda yaptığı konuşmada;’’Bu yıl 14.sünü düzenlediğimiz Kültür,Elma,Badem festivalimize Gülnar’ın 100. Yılı olması nedeniyle değişik bir renk katılım dedik.100. yılı birlik ve hep beraber olup kutladık.Hemşehricilik  bilinci altında beraber olup kutladık.Sempozyumlarıyla Gülnar’ımızı tanıtan Ayşe Çalık Ross’a ve Saadet Bilir’e teşekkürlerimi sunuyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’’dedi.
Program sonunda Belediye Başkanımız Ahmet Günel ,Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaza plaketlerini takdim etti.