100. Yıla Özel 100 Adet Fidan Dikildi

100. Yıla Özel  100 Adet Fidan Dikildi‘’Gülnar 100.Yıl 14.Uluslararası Kültür,Badem,Elma Festivali’’ etkinliklerimiz devam ediyor.
Gülnar İlçesinin Kuruluşunun 100. Yıl buluşması kapsamında düzenlenen programın 2.gününde Gülnar İlçesine hizmet vermiş 100 kişi adına 100 adet  fidan dikim programı gerçekleşti.Fidan dikim programı Gülnar-Silifke karayolu üzerinde bulunan Korucuk yol ayrımı mevkisinde gerçekleşti.Programa;İlçe Kaymakamı  İsmail Pendik,Belediye Başkanımız Ahmet Günel,Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar,MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar,AKP İlçe Başkanı Fatih Çamlık,Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca,Gülnar Derneği Başkanı Ali Kozak,Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Turhan,Gülnarlı İş Adamı Bekir Pınar ve Gülnar Halkı katıldı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel konuşmasında ;’’100 yıla özel 100 adet fidan diktik.Dikilen Fidanlara ilçemizde görev yapmış ve hizmet etmiş kişilerin adlarını fidanlara taktık.Gülnar’ımıza hizmet eden herkese teşekkür ediyorum.Gülnar’ımızın kuruluşunun 100. Yılını görmek bizlere nasip oldu .Nice yüzüncü yıllara diyor,emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’dedi
Belediye Başkanımız Ahmet Günel Programa katılamayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin  Kocamaz’ında yerinede  bir fidan dikti.