Gülnar ‘a Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı.

Gülnar ‘a  Sıcak  Asfalt  Çalışmaları Başladı.Mersin Büyükşehir Belediyesi  ve Gülnar Belediyesi’nin birlikteliğiyle  Gülnar merkezin  değişim çalışmaları doğrultusunda alt yapı ve kaldırım çalışmalarının son bulmasının ardından bugün itibariyle sıcak asfalt çalışmaları başladı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel sıcak asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundu.Belediye Başkanımız Ahmet  Günel yaptığı açıklamada;’’Öncelikle memleketimize hayırlara vesile olmasını dilerim.İlçemize  sıcak asfalt hizmetlerimizi başlattık.Gülnar ilçemizin  100. yılına yakışır bir şekilde şehrimizin dört tarafı, sıcak asfalt,alt yapı,binaların kaplaması,çevre düzenleme çalışmalarıyla  tamamen değişecek. Memleketimize bir hizmet yapabilmek için elbirliğiyle çalıştık.Bu memleketimizin hizmetleri elbirliğiyle yapılacak.Bu konuda ,başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Burhanettin Kocamaz’a ve ekibine ,İlçe Kaymakamımız  Sayın İsmail Pendik’e,tüm  siyasi partilere,sivil toplum örgütlerine, tüm esnaf kuruluşlarına ve emeği geçen herkese  teşekkür ediyorum ‘’dedi.