Gülnar’a Futbol Sahası Yapım Çalışmaları Devam Ediyor .

Gülnar’a Futbol Sahası Yapım Çalışmaları Devam Ediyor .Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi’nin iş birliği ile futbol sahası yapılıyor.
Gülnar’ın kuruluşunun 100. Yıl etkinliklerinde güreş müsabakalarının düzenleneceği ve sonrasında futbol takımlarımızın antrenman sahası olarak kullanacakları çamlık mesire alanının yanında bulunan alana  85mx45m ebatlarındaki sahanın yapım çalışmaları devam ediyor .
Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar çalışmaları yerinde inceleyerek
değerlendirmelerde bulundular.İlçenin önemli eksiklerinden birini daha tamamlamak için çalıştıklarını belirten Günel;’’Çocuklarımızı ve Gençlerimizi spora  yönlendirmeyi planladıklarını belirtti.Sahanın 100. Yıl etkinliklerinde de ata sporumuz olan güreş müsabakalarında kullanılacağını söyledi.Belediye Başkanımız Ahmet Günel sahanın yapımında  emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.