Gülnar Belediye Spor’un Yeni Bir Başarıya İmza Atması İçin Transfer Çalışmalarına Başlandı.Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’ in talimatlarıyla Gülnar Belediye Spor’a iç ve dış transfer çalışmaları başladı.
Gülnar Belediye Spor  teknik direktörü İbrahim Küçükışık yaptığı açıklamada;’’iki yıldır süregelen şampiyonluk alışkanlığını üçüncü yıla taşımak için gerekli mevkilere transferler yaparak lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz.Bunun için Mersin Fındıkpınarı yaylasında düzenlenen futbol turnuvasında oynanan  maçları izleyerek burada tespit ettiğimiz futbolcularla görüşerek gerek gördüğümüz mevkilere futbolcu transferlerini bitirmek üzereyiz.Hedef Süper Amatör Ligde de şampiyon olup Gülnar Belediye Sporu  Bal Ligine çıkarmak.Siz Gülnarlı hemşehrilerimizden istediğimiz takımımızı yalnız bırakmamanız ve desteklerinizi eksik etmemeniz ‘’dedi.