İLÇE İDARE KURULU TOPLANTISI YASSIBAĞ MAHALLESİ’NDE YAPILDI

İLÇE  İDARE KURULU TOPLANTISI YASSIBAĞ MAHALLESİ’NDE YAPILDI Gülnar İlçe İdare Kurulu Ağustos ayı toplantısı ,İlçe Kaymakamı İsmail Pendik,Garnizon Komutanı Özkan Çömez,Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar,Daire ve Kurum Amirleri,Mahalle Muhtarları  ve mahalle halkının katılımlarıyla Yassıbağ mahallesinde gerçekleşti.
Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik toplantıda yaptığı konuşmada;15 Temmuz basit bir darbe girişimi değildir.15 Temmuz nasıl geçmişte Çanakkale’de bizleri  tetiklemeye çalışanlar vardıysa,işgal kuvvetleri vardı da,nasıl ki kurtuluş harbinde sizlere karşı Vatanımıza,Milletimize,Dinimize,namusumuza karşı savaşanlar ve saldıranlar vardıysa onların bizden görünürlerin,bizden bildiğimiz insanların vatanımıza ,milletimize bir kalkışmasıdır.Bizler birlik olarak bu terör örgütünün bu planını bozduk .Ülkemizde Ohal ilan edildi.Ohal’de vatandaşlarımıza bir müdahale değil,Devlet içerİsinde bulunan bu hainleri  temizleme çalışması için Ohal gelmiştir.
26-27-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında Gülnar’ımızın kuruluşunun 100. Yılını kutlayacağız.Hepinizi bekliyorum.Bu buluşmada Gülnarlılar olarak birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz.Komisyonlarımız bu konuda çalışmalarını yapıyorlar dedi.
Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar konuşmasında; Sayın kaymakamımın konuşmasına tamamen katılıyorum.Fetö terör örgütünün hain planını  birlik ve beraberlikle bozduk.Ülkemizin birliği,bütünlüğü için fetö terör örgütüne destek verenlerin araştırılması,bulunması için her türlü desteği vermeliyiz dedi.Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi olarak birlikte çalışmalar gerçekleştiriyoruz.İlçe merkezinde yaptığımız ve bitmek üzere olan altyapı çalışması kaldırım çalışması tamamlanmak üzere bu çalışmalar tamamlandıktan sonra ise sıcak asfalt dökme ile yollarımızı asfaltlayacağız.Mahallelerimizde yapılan çalışmalar da devam etmektedir.Bütün mahallalerimize eşit mesafade hizmet götürmeye çalışıyoruz.inşallah hizmetlerimiz en kısa sürede mahallelerimize ulaşacak dedi.
Konuşmaların ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.
İlçe Kaymakamı İsmail Pendik , Köseçobanlı Mahalle muhtarı Seydi Bal’a onur  belgesi verdi.