GÜLNARLILAR KIR DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞTU

GÜLNARLILAR  KIR DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞTUGülnar Belediyesi tarafından Gülnar Mesire alanına yapılan kır düğün salonu çalışmaları son buldu.Kır düğün salonunda ilk düğün gerçekleşti. Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada; İlçede düğünlerin genellikle Belediye düğün salonunda, otogarda, pazaryerinde ve okul bahçelerinde yapıldığını belirterek, buralarda yapılan düğünlerde çarşı içerisine rastgele yapılan araç parklar nedeniyle ve merkezde yapılması nedeniyle oluşan ses ve gürültü kirliliği nedeniyle büyük sıkıntı yaşanıyordu. Bu tesis ile sıkıntıları gidermiş olacağız. Aynı zamanda yapılan kır düğün salonumuzda bu tür sıkıntılar olmayacak. Düğün yapan hemşerilerimiz istedikleri saate kadar gönüllerince eğlenecek " dedi.