BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL,ULUSLARARASI KIZ KALESİ TURİZM FESTİVALİ’NE KATILDI.Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen Uluslararası Kızkalesi Turizm Festivaline katıldı. Turizm Festivalinde Gülnar Belediyesi’nin çadırı festivale katılanların ilgi odağı oldu. Başkanımız Ahmet Günel, Uluslararası Kızkalesi Turizm Festivaline katılmaktan büyük onur duyuyorum. Burada hemşehrilerimizle tanışma ve sohbet imkanları buluyoruz. İlçemizin tanıtımı için bu tür etkinliklerin tamamına katılmaya özen gösteriyoruz dedi. Gülnar Belediyesinin çadırına gelen misafirleri ağırlayan Günel bütün misafirlerle yakından ilgilenerek burada yöremize has badem, elma, üzüm, erik, melengiç ve kaysı ikram etti.
Belediye başkanımız Ahmet Günel Kanal 33’de yayınlanan Fatih Alkan’ın yaptığı “Gündemin Nabzı Kızkalesi Turizm Festivali Özel“ programında canlı yayın röportajı verdi.
Kızkalesi sahilinde gerçekleşen festivale Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı  Burhanettin Kocamaz ‘ın yanı sıra Mhp Genel Başkan Yardımcıları ,Mersin Milletvekili Oktay Öztürk veAdana  Milletvekili Mevlüt Karakaya ile MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,Gülnar Belediye Başkanı  Ahmet Günel,MHP Mersin İl Başkanı  Sebahattin Kılıç,MHP Erdemli İlçe Başkanı  Bekir Özsu ,meclis üyeleri ,muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Festival,kortej yürüyüşüyle başladı.Halk oyunları ekibinin gösterisi ve diğer gösterilerin ardından Kıraç konseri  ile devam etti.