Belediye Başkanımız Ahmet Günel Kadir Gecesi'ni Kutladı

Belediye Başkanımız Ahmet Günel  Kadir Gecesi'ni  KutladıBelediye Başkanımız Ahmet Günel mesajında, bugün  gece idrak edilecek Kadir Gecesi’nin sema kapılarının sonuna kadar açıldığı en faziletli ve kutsal gecelerden biri olduğunu kaydetti.Kadir Gecesi’nin manevi ikliminin yanı sıra birlik ve beraberlik için de vazgeçilmez bir fırsat olduğunu vurgulayan Günel.’’Birlik,beraberlik,kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken,bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek,nefretin yerine sevgiyi ve saygıyı hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.Bu nedenle tüm hayırları,dostlukları,kardeşlik ilişkilerini,komşuluk duygularını ve hemşehrilik ruhumuzu bu gecede daha da arttırmalıyız.Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin,aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor ,bu gecenin insanlığın barış,huzur ve saadetine vesile olmasını Cenab-ı  Allah’tan niyaz ediyorum’’dedi.