Gülnar Belediyesinin Kuskan Mahallesinde Hazırlamış Olduğu İftar Yemeğine İlgi Büyüktü Gülnar Belediyesi Tarafından Organize Edilen İftar Yemeğinde Kuskan Halkı Yoğun İlgi Gösterdi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel Yaptığı Konuşmada ; Memleketimizin Üzerindeki Bu Kara Bulutların Bir  An Önce Dağılmasını Diliyorum.İstanbul’da Yaşanan Saldırıda Şehit Olan Kardeşlerimizin Ruhları Şad Olsun,Yaralılarımıza Allah Acil Şifalar Versin Dedi.
Bu Davetimize Katılarak Burada Birliğimizi,Kardeşliğimizi,Dostluğumuzu Göstermiş Olduk.Allah Birliğimizi,Kardeşliğimizi Daim Eylesin.Bütün Katılımcılara Çok Teşekkür Ediyorum Dedi.
Gülnar Kaymakamı Sayın İsmail Pendik Yaptığı Konuşmada;İstanbuldaki Yaşanan Saldırıda Hayatını Kaybeden Kardeşlerimize Allahtan Rahmet,Yaralananlara Acil Şifalar Diliyorum Dedi.
Terör Saldırılarına Rağmen Herzaman Birlik Olacağız.Bizler Birlik Olduğumuz Sürece Kimse Bizlerin Arasına Ayrılık Sokamayacak Dedi.Bu Organizasyon da Emeği Geçen Herkese Çok  Teşekkür  Ediyorum Dedi.
İftar Programımız Kasım Alper Özdemir’ in Okuduğu Şiirlerle ve Semazen Gösterileri ile Devam Etti.
İftar Yemeğine Gülnar İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Pendik,Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Günel ,Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanı Sayın Nebi Ulupınar ,Meclis Üyelerimiz,Parti Yönetimi ve Muhtarlarımız Birlikte Katıldılar.