Burhanettin Kocamaz Gülnar da Açılışlar Gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Gülnar İlçemize gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret etti.Kocamaz daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nebi Ulupınar’ı makamında ziyaret etti.Kocamaz daha sonra  Ülkü Ocağı Başkanı Ömer Kayhan’ı makamında ziyaret etti.Kocamaz,Kapalı Pazar Yerini,Burhanettin Kocamaz Parkının açılışını yaparak Gülnar Otogarının temelini attı.Kocamaz yaptığı konuşmada;Mersin’in bütün İlçelerine ayrım gayrım yapmadan hizmet ediyoruz,etmeye devam edeceğiz.Gülnar İlçemizde bu gün Kapalı Pazar yerini,Burhanettin Kocamaz Parkının açılışını gerçekleştirdik.Ayrıca Gülnar Otagarının temelini attık.Gülnar’ımıza hayırlı uğurlu olsun.Hizmetlerimiz Gülnar İlçemize devam edecek bizi izlemeye devam edin dedi.