GÜLNAR BELEDİYESİNİN ZEYNEDE HAZIRLAMIŞ OLDUĞU İFTAR YEMEĞİNE İLGİ BÜYÜKTÜ

GÜLNAR BELEDİYESİNİN  ZEYNEDE HAZIRLAMIŞ  OLDUĞU  İFTAR  YEMEĞİNE  İLGİ  BÜYÜKTÜ

Gülnar Belediyesi Tarafından Organize Edilen İftar Yemeğinde Zeyne Halkı Yoğun İlgi Gösterdi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel Konuşmasında Birlik ve Beraberliğe En Çok İhtiyacımız Olan Şu Günlerde Allahın Rahmeti ve Bereketi  Üzerinize  Olsun Diyerek Sözlerine Başladı.
Bu Tür Etkinlikler İnsanların Birbirleriyle Kaynaşmasını  ve Küskünlüklerin Ortadan Kalkmasını Sağlayan Etkinliklerdir.Bizde Gülnar Belediyesi Olarak Bu Tür Etkinlikleri Sıkça Yapma Gayretindeyiz Dedi.
Başkanımız Ahmet Günel ; Birlik ve Beraberliğimiz Sonsuz Olsun, Bütün Katılımcılara Çok Teşekkür Ediyorum Diyerek Sözlerine Son Verdi.
İftar Yemeğine Gülnar İlçe Kaymakamımız  Sayın İsmail Pendik,Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Günel ,Millyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanı Sayın Nebi Ulupınar ,Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer, Meclis Üyelerimiz,Parti Yönetimi ve Muhtarlarımız Birlikte Katıldılar.