Belediye Başkanımız Ahmet Günel Babalar Gününü Kutladı.

Başkanımız Ahmet Günel Mesajında; Sevgi, Saygı, Hoşgörü ve Dayanışma Gibi Üstün Değerlere Dayanan Güçlü Aile Yapımızın Temel Direğini, Annelerle Birlikte Babaların Oluşturduğunu Belirten Belediye  Başkanımız Ahmet Günel“Bizleri Yetiştirip Büyüten ve Tecrübeleri ile Geleceğe Hazırlayan Babalarımıza Vereceğimiz En Büyük Hediye, Onlara Hayırlı Birer Evlat Olmak  ve Yaşlandıklarında Huzurlu Bir Yaşam Sunabilmektir” dedi.

Başkan Günel: “ Bu Gibi Özel Günler, Babalarımıza Sevgimizi Yansıtmak İçin Bir Vesile Olmalı, Ancak Onlara Olan Duygularımızı Sadece Yılın Bir Günü Değil, Her günü Göstermeliyiz. Evlatlarını Vatan Savunmasında Kaybeden Şehit Babalarımızın Acısını Millet Olarak Derinden Paylaşıyoruz. Başta Şehit Babalarımız Olmak Üzere, Tüm Babaların Bu Kutsal Görevdeki Sorumluluk ve Özverilerinin Her Türlü Takdirin Üzerinde Olduğunu Biliyoruz. Bu Duygu ve Düşüncelerle Tüm Babalarımızın Babalar Gününü Kutluyor, Hakkın Rahmetine Kavuşmuş Tüm Babalarımıza Allah’tan Rahmet Diliyorum” dedi.