Emlak ve ÇTV’de Son Gün 31 Mayıs

Emlak ve ÇTV’de Son Gün 31 MayısEmlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) birinci taksit ödemeleri; 31 Mayıs Salı günü sona eriyor.
Gülnar Belediyesi, 31 Mayıs Salı günü sona erecek olan 2016 yılı emlak, çevre temizlik (ÇTV) ve ilan-reklam vergilerinin birinci taksit ödemelerinde, vatandaşların sorun yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda uyardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, mükelleflerden gecikme zammına maruz kalmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini istedi.

Toplanan vergilerin, halkımıza hizmet olarak geri döneceğini belirten Başkan Günel; “Mükelleflerimiz belediyeye olan vergi borçlarını Gülnar Belediyesi www.gulnar.bel.tr adresinden öğrenebilirler. Bunun yanı sıra isteyenler, belediyemiz veznesinden ve web sitemizden ödemelerini kredi kartı ile de yapabilirler” dedi.