KOCAMAZ GÜLNAR’DA İLKLERİ YAŞATIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar’da asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Asfalt sezonunu  Tırnak-Emirhacı Mahalleleri bağlantı yolu ile açan Mersin Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine  ara vermeden devam ediyor. Gülnar’a bağlı Gezende-Ilısu bağlantı yolunda önce alt çalışması olan serme-sulama-sıkıştırma çalışmaları yapıldı ardında da 17 km  1. Kat asfalt sathi kaplama asfalt çalışmasına başlandı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer ve Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar ile birlikte çalışmaları takip eden Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel burada yaptığı açıklamada, “Ilısu yolunu 2001 yılında MHP İktidarında Gülnar Belediyesi olarak bizler yapmıştık. O gün buraları stabilize yoldu. O günden bu yana buralara bir yama dahi yapılmadı. Yine bu yolun yapılması bizlere nasip oldu. Çünkü bizler sizlere bir söz vermiştik. Tekrar göreve gelirsek buranın asfaltını yapacağız dedik ve yapıyoruz. Bizler ne söz verdiysek yaparız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başkanımız Kocamaz’ında söz verdiği gibi 2016 yılı sonuna kadar asfaltsız ve susuz hiç bir mahallemiz kalmayacak” dedi.
Başkan Günel ayrıca; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz göreve geldiğinden itibaren ilçemizdeki sıkıntıların çözümüne büyük destek verdi vermeye de devam ediyor. Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Çalışmalar için Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkürlerini ileten Ilısu Mahallesi Muhtarı Kemal Gümüş; “Sayın başkanım, seçim atmosferinde bizlere burada söz verdiniz. Göreve tekrar geldiğimiz takdirde ilk asfalta buradan başlayacağız dediniz ve bugün asfalt ekibi burada. Mahallem adına verdiğiniz sözleri bir bir yerine getirdiğiniz için başta Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Burhanettin Kocamaz olmak üzere bütün daire başkanlarıma ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Mahalle sakinlerinden Mehmet Top ise yaptığı konuşmada; “Köyümüzün iki sorunu vardı. Bunların birincisi yol. İkincisi ise içme suyu. Yol sorunumuzda su sorunumuzda hızlı bir şekilde çözülüyor. Buradan bütün yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.