SGK Müdürü Aydemir, Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i Makamında Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gülnar İlçe Müdürü Mustafa Aydemir, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i makamında ziyaret etti.
Başkan Günel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aydemir ile Gülnar’la ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Tüm SGK çalışanlarının 'Sosyal Güvenlik Haftası'nı da kutlayan Başkan Günel, 'Devletimizin sosyal güvenlik sistemi ne kadar ileri olursa, vatandaşlarımız da o kadar mutlu ve huzurlu olurlar. Bu noktada vatandaşlarımızda sosyal güvenlik bilincinin oluşması, gelişmesi ve yaygınlaşması için gayret gösteren başta SGK Müdürümüz Mustafa Aydemir olmak üzere tüm çalışanlarının Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutluyorum' dedi.

SGK Müdürü Aydemir ise; hafta dolayısıyla okulları ve resmi kurumları ziyaret ettiğini ve SGK haftası dolayısıyla kitapçıklar ve broşürler dağıttıkları belirtti.