GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, BERAT KANDİLİ’Nİ KUTLADI

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, Berat Kandili’nin, müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Günel, “11 Ayın sultanı Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmalı, dargınlık ve kırgınlıklara son vererek nefretin yerine sevgiyi kucaklayarak, kırık kalpleri onarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; rahmet, bereket, feyz, mağfiret gibi tüm değerleri içerisinde barındıran Berat Kandili’nin,  birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyor, tüm İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum” dedi.