Başkan Günel, Engelliler Haftası’nı Kutladı

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında, engellilerin önündeki tüm engellerin kalkmasını dileyen Günel, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden biridir” dedi.
Engellilerin sorunlarının herkesin ortak sorunu olduğunu vurgulayan Günel, “Unutulmamalıdır ki, her insan bir engelli adayıdır. Sosyal belediyeciliği esas almış bir yönetim olarak, engelli insanlarımızın, kentimizde daha rahat ve daha konforlu bir şekilde gündelik yaşamlarına devam edebilmeleri adına her türlü çalışmayı yapıyoruz. Onların sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz” ifadelerini kullandı.