SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL

Sağlıklı bir kent ve toplum oluşturma yolundaki çalışmalarını hızla sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verirken, zor durumda olan sahipsiz hayvanların bakımlarını da üstlenerek onların sağlıklı bir yuva bulmalarına katkı sağlıyor.
Gülnar ilçe merkezindeki başıboş sokak köpekleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Köpek Toplama ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından koruma altına alınmak üzere toplatılıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Köpek Toplama ve Rehabilitasyon Merkezi’nden gelen görevliler, Veterinerimiz Tolga Turhan Çalışkan nezaretinde ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda bakıma muhtaç, beslenme sorunu çeken köpekleri bakımları yapılmak ve hayvan severlere sahiplendirilmek üzere Köpek Toplama ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü.