ATATÜRK İLKOKULU VE ORTAOKULU TARAFINDAN HAZIRLANAN ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMINA KATILDIK

Belediye Başkanımız Ahmet Günel; Gülnar Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu tarafından hazırlanan engelliler haftası kutlama programına katıldı.
İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program günün anlam ve önemine belirten konuşmayla devam etti. Öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler ve yazılar okudular. Oratoryo gösterisi, müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisiyle devam eden program öğrencilerin Kaymakam İsmail Pendik, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çömez, Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut ile birlikte pasta kesmesiyle sona erdi.