ŞAMPİYONLUK KUPASI GÜLNAR’DA

Gülnar Belediye Spor, Cumartesi günü şampiyonluk kupasını aldı ve Çarşamba günü çarşı turu atarak şampiyonluğunu kutladı.
Gülnar Belediye Spor, Süper Amatör Lige çıktı. Son iki yıldır büyük başarı gösteren Gülnar Belediye Spor, süper amatör ligde tutunmak  ve orada da başarı göstererek önce bal ligi ardından da 3. lige çıkmak için çalışacak.
Gülnar Belediye Spor Teknik Direktörü İbrahim Küçükışık ve oyuncuları makamında kabul eden Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, yaptığı teşekkür konuşmasında: "Çok kıt imkanlar içerisinde büyük başarılar sağlayarak şampiyon olan futbol takımımızı yürekten kutluyorum. Maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bütün Gülnarlı hemşehrilerimin Gülnar Belediye Spor’a sahip çıkmalarını istiyorum" dedi. Futbolculara çeşitli hediyeler verilerek ödüllendirildi.

Şampiyon takımımız Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik’i makamında ziyaret etti. Oyuncuları tek tek tebrik eden Kaymakam Pendik, inşallah sizleri gelecek yıllarda daha da üst liglerde görürüz dedi. Gülnarlı işadamlarına da seslenerek takımımıza sahip çıkmalarını istedi.