Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Sağlık Tarama Araçları Vatandaşların HizmetindeMersin Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete sunduğu 'Gezici Sağlık Tarama Araçları' ile sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliğin zor olduğu yerlerde vatandaşların göz ve diş muayenesini yapılıyor. Gezende erik festivaline katılan vatandaşlar bu hafta bu hizmetlerden faydalandılar.
İlçelerde hizmet vermeye başlayan 'Gezici Göz Sağlığı Tarama Aracı', ve  ‘Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı’ Gülnar Gezende Mahallesinde vatandaşların ayağına kadar giderek hizmet verdi.

Tam donanıma sahip 'Gezici Göz Sağlığı Tarama Aracı' ve ‘Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı’na, 7'den 70'e her yaştan muayene olmak için gelen vatandaşlar  Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, sağlık hizmetlerinin ilçelere hatta mahallelere kadar ulaştırılmasında öncü olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a da teşekkür ettiler.