BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YÜKSEL ÇELİK: GELECEĞİN MİMARLARINA DESTEK VERMEKTEN MUTLUYUM

Mersin Büyükşehir ve Gülnar Belediyesi Meclis Üyemiz Yüksel Çelik; geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için ne yapsak azdır dedi. Çelik; Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Gülnar Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü koordinasyonunda yapılan ayet ve hadis yarışmasında dereceye giren öğrenciler için düzenlenecek olan Konya-İstanbul-Çanakkale gezisinde öğrencilerin gezi masraflarını karşılayacağına dair İlçe Kaymakamımız İsmail Pendik’e vermiş olduğu sözü yerine getirdi.
İlgili Desteği Vakıf Müdürü Asım Yüğrük’e teslim eden Belediye Meclis Üyemiz Yüksel Çelik; böyle bir organizasyona katkı sunduğum için mutluyum. Çünkü çocuklarımız geleceğimizdir. Geleceğimiz ise hayallerimizdir. Öğrencilerimiz için emek harcayan herkese teşekkür ediyorum dedi.
Vakıf Müdürü Asım Yüğrük, Meclis Üyemize desteğinden dolayı teşekkür etti.