GÜLNAR BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISINI YAPTI

Gülnar Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkan Vekili Abdullah KOCADAĞ başkanlığında bir araya gelen Belediye Meclisi, 4 maddelik toplantı gündemini görüşerek karara bağladı.
Gülnar Belediyesinin Mayıs ayı meclisinde karara bağlanan gündem maddeleri ise şöyle;

1-Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/04/2016 tarih ve 50 sayılı yazısı; 2015 mali yılı kesin hesabın 27/04/2016 tarih ve 30 nolu encümen kararı ile kabul edilen 2015 yılı bütçe kesin hesabı meclisimizde yapılan açık oylamada oy çokluğuyla kabul edildi.

2-Gülnar İlçesi Bozağaç Mahallesi 148 ada 79 ve 81 nolu, 157 ada 12 ve 13 nolu parsellerde 1/1000 uygulama imar planının görüşülmesi yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

3-İmar ve Şehircilik müdürlüğünün 02/05/2016 tarih ve 754-244 sayılı teklifi; İlçemiz Ayvalı Mahallesi 25 ada 1 nolu parselin 2942 sayılı kamulaştırma işlemine ait komisyon raporlarının karara bağlanmasının görüşülmesi: İlçemiz sınırları içerisinde kalan, Ayvalı mahallesi 25 ada 1 nolu parselin 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun ilgili maddeleri gereğince Kamu Yararına Kamulaştırma işlemi ile ilgili Gülnar Belediye Meclisinin 06/04/2016 tarih ve 30 sayılı kararına göre müşterek toplanan İmar Alt Komisyonu ve Bütçe Komisyonunun kararları açık oylamaya sunuldu. Yapılan açık oylamada alınan Komisyon Raporunun kabulüne, Belediye Encümenine bu işlemlerle ilgili yapılacak her türlü sözleşme ve protokolü imzalamak ve Tapu Müdürlüğünde yapılacak işlemler için Ahmet GÜNEL’e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

4-Fen İşleri Müdürlüğünün 02/05/2016 tarih ve 268 sayılı teklifi; belediyemizin ihtiyacı olan 2. EL 2 adet çöp kamyonu, 1 adet çöp konteyner yıkama aracı ve 1 adet kamyonetin ihale usulü ile alınmasının görüşülmesi meclisimizde yapılan açık oylamada oy çokluğuyla kabul edildi.

Mayıs ayı olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde ise, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan dolayı teşekkür eden Başkan Vekili Abdullah KOCADAĞ meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.