BAŞKAN YARDIMCIMIZ ALPASLAN ÜNÜVAR İLÇE İDARE KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Bu ay 5.si gerçekleştirilen İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kültür Merkezinde yapıldı.  İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Özkan ÇÖMEZ, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan ÜNÜVAR, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
Toplantı da konuşan İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK; değerli mesai arkadaşlarım bildiğiniz gibi bu yıl ilçemizin kuruluşunun 100.yılı. Bu kapsamda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını da takdir eden Kaymakam PENDİK, ilçemizde yeni kurulan Gülnar Derneği 52 öğrencimize burs veriyor. İlçemizde bulunan okul bahçelerimize Mersin Büyükşehir ve Gülnar Belediyesi tarafından sıcak asfalt ve parke çalışmaları yapılıyor.  Samiye Naim Eğitim Vakfı tarafından Çukurasma Mahallemize yeni okul yapılacak. Bu hizmetlerin tamamı geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için yapılıyor. Vakfımız ve hayırseverlerimiz sayesinde Şehit ve Gazi yakınlarını Çanakkale gezisine gönderdik. Geçen ramazan ayında 75 ihtiyaç sahibi ailemize iftar verdik. İnşallah bu yıl bu sayımızı 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. İlçemize hizmet veren herkese sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum dedi.
Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan ÜNÜVAR; geleneksel olarak yapılan bu toplantıların verimli geçtiğini belirterek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kendi ürettiğimiz marka ürünlerimizi Ankara’da Mersin Tanıtım Günlerinde tanıttık. Ayrıca takımımız Gülnar Belediye Spor haftalar önceden şampiyonluğunu ilan etti. Bu hafta sonu son maçına çıkıyor. Bu maçın ardından şampiyonluk kupamızı alacağız. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyoruz ve sizleri de kupa törenimizde Mersin Tevfik Sır Gür Stadına bekliyoruz dedi.
Konuşmaların ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Dilek ve temenniler bölümünde İlçe İdare Kurulu toplantılarının her ay farklı mahallelerde yapılmasına ve gelecek ayki toplantının ise Dayıcık Mahallesi’nde yapılmasına karar verildi.