GÜLNAR BELEDİYESİNDE YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

GÜLNAR BELEDİYESİNDE YENİLİKLER DEVAM EDİYORBelediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere yaptığımız yeniliklerin ilki olan E-belediye’nin ardından birimlerimizde yazışmalarımızı ve arşivlerimizi daha rahat ve kısa süre içerisinde yapabileceğimiz Elektronik Belge Yönetim Sistemi ( EBYS ) devamında birimlerimizin kullanımına sunulacak olan e-imza aşaması başlamış bulunmaktadır. Artık birimler arası ve kurumlara yapacağımız yazışmalarda e-imzalı olarak gönderilecek olan evraklarımızı daha düzenli ve kolay şekilde arşivleme fırsatı bulacağız.
Bu kapsamda bize bu hizmetleri sağlamakta olan Olgu Yönetim Bilgi Sistemleri & Erya Bilişim Danışmanlık Ltd.Şti.’nin yetkilisi Sayın Ünal KUTLU çalışma arkadaşları Emre DAĞLI ve Yunus Emre TEKBAŞ belediyemiz çalışanlarına sistem hakkında seminer verdi.