KUPA TÖRENİMİZDE TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM

KUPA TÖRENİMİZDE TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIMBirinci amatör kümede mücadele eden takımımız Gülnar Belediye Spor artık Süper Amatör Liginde. Daha önce şampiyonluğunu ilan eden takımımız son maçını 07/05/2016 cumartesi günü saat 16:00’da Mersin Tevfik Gür Stadında Demirtaş Sporla oynayacak ve maçın ardından şampiyonluk kupasını alacak. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Spor antrenörümüz İbrahim Küçükışık, “Bizler inandık ve başardık. 2 yılda 2 şampiyonluk elde ederek süper amatöre çıktık. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Belediye Başkanım Sayın Ahmet Günel’e, teknik kadroma ve oyuncularıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Hafta sonu oynanacak maç hakkında da bilgi veren Küçükışık; son maçlara girerken şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bu hafta sonu Mersin’de son maçımıza çıkıyoruz. Bu maçın ardından şampiyonluk kupamızı alacağız. Bütün hemşehrilerimizi son maçımıza ve şampiyonluk kupası törenimize bekliyorum dedi.
Gülnar Belediye Spor- Demirtaş maçına gidecekler için cumartesi günü saat 10:00’de belediyemiz önünden araç kaldırılacaktır.