ANKARA’DA GÜLNAR’I TANITTIK

ANKARA’DA GÜLNAR’I TANITTIKAnkara'da düzenlenen Mersin günlerine yoğun katılım gözlendi. En çok ilgiyi Gülnar Belediyesi’nin standı gördü. Misafirler ile tek tek ilgilenen Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; Gülnar Belediyesi olarak Ankara’da düzenlenen Mersin tanıtım günleri fuarında ilçemiz Gülnar'ın kültürünü, yöresel lezzetlerini, elma, üzüm, badem ve cevizlerin tanıtımını yapmanın gururunu yaşıyoruz dedi. Başkan Günel “Gülnar'ın tarihi, yöresel tatları ve yetişen meyvelerimiz Ankara’da başarılı bir şekilde tanıtıldı. Bu vesile ile özellikle ilçemizin marka değerlerinden üzüm, elma ve bademi anlattık. Mersin tanıtım günleri Gülnar'ı tanıtmak için büyük fırsat oldu. Gülnar Belediyesi olarak bu fırsatı iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Ankara’da ki hemşehrilerimizle birlik beraberlik içinde kucaklaşarak kültürümüzü ve tatlarımızı gelen ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulduk. Gelen bütün hemşehrilerimizi bu yılki ilçemizin 100. Yıl etkinliklerine katılmaları için davet ettik. Böyle organizasyonların düzenlenmesi ilçemizin tanıtımı açısından yararlı olacaktır" dedi.