BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, TARSUS ÖĞRETMENLER KOROSU KONSERİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL, TARSUS ÖĞRETMENLER KOROSU KONSERİNE KATILDIBelediye Başkanımız Ahmet Günel, Tarsus Öğretmenler Korosu’nun konserine katıldı. Gülnar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu Tarsus Öğretmenler Korosu konseri Gülnar Kültür merkezinde yapıldı.   Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Kadim; öncelikle davetimizi kabul ederek bizleri burada onurlandıran Tarsus Öğretmenler Korosu’na huzurlarınızda teşekkür ederim. Bu programın hazırlanmasında bizlere yardımcı olan başta Mersin Büyükşehir Belediyemize ve Gülnar Belediyemize ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün katılımcılara iyi eğlenceler diliyorum dedi.
Öğretmenler korosunun seslendirdiği bir birinden güzel parçalara katılımcılarda eşlik edince eğlence doruğa çıktı.
Program sonunda Belediye Başkanımız Ahmet Günel, öğretmenler korosuna plaket verirken, sizleri bugün burada ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Hepinizin dillerine sağlık. Muhteşem bir akşamdı dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut ise öğretmenler korosuna çiçek verdi.