PEMBECİK’TE KUTLU DOĞUM COŞKUSUNA ORTAK OLDUK

PEMBECİK’TE KUTLU DOĞUM COŞKUSUNA ORTAK OLDUKBelediye Başkanımız Ahmet Günel, Pembecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği tarafından organize edilen Kutlu Doğum Programına katıldı. Pembeciklilerin ve çevre halkın yoğum katılım gösterdiği programda Grup Ezgi ve Aldulkadir Uzun ilahi dinletisi sundu. Tören alanında yapılan caminin açılışı yapıldı.
Kutlu doğum programı törenine; Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, Aydıncık Kaymakamı Yavuz Arslan, Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Burdur Başsavcısı Sadi Doğan, Hakim Ertuğrul Keser, Aydıncık Müftüsü Zafer Yıldız ve MHP Gülnar İlçe Başkanı Nebi Ulupınar katıldı.

Programda Prof. Dr. Ahmet Koç; Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet konusunda seminer verdi.  Program sonunda misafirlere pilav üstü kavurma ikram edildi.