ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ Belediyemizin düzenlediği 23 Nisan Şenliğinde öğrencilerimiz doyasıya eğlendi. Gülnar Kültür Merkezini tıklım tıklım dolduran öğrenciler Duvarsız Sanat Tiyatrosunun Masalcı ve Arkadaşları isimli müzikli çocuk oyununu büyük bir zevkle izlediler. Oyunculara eşlik ederek sanki kendileri canlandırırcasına eğlendi. Jonglör ve palyaço gösteri yapan sanatçılar, öğrencileri sahneye alarak onları da oyuna ortak ederek çocukların özgüven kazanmalarına yardımcı oldu. Çocuklar oyundan memnun kaldıkları için yeniden gelmesini ve gösteri yapmasını talep ettiler. Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, öğrencilerin ve velilerin yoğun istekleri karşısında bu tür etkinliklerin sık sık yapılacağını müjdeledi. Tiyatro ve gösterilerin sonunda günün anısına Başkanımız Ahmet Günel oyunculara plaket verdi.