BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL İMAM HATİP LİSESİ’NİN KUTLU DOĞUM PROGRAMINA KATILDI

BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL İMAM HATİP LİSESİ’NİN KUTLU DOĞUM PROGRAMINA KATILDIGülnar Anadolu İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Programı düzenledi. Gülnar kültür merkezinde yapılan program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programın sunuş açılış konuşmasını Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik yaptı. Kaymakam konuşmasında İmam Hatipli olmanın önemine vurgu yaptı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan ilahi koroları, piyes, sinevizyon gösterisi ve tiyatro izleyenlerden büyük beğeni topladı. Öğrencilerin canlı müzik eşliğinde seslendirdikleri ilahiler katılımcılardan büyük alkış aldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Ömer Özgül etkinlikte "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Hukuku" konulu konferans verdi. Okulun tanıtımında ve yapılan yarışmalarda derece yapan öğrencilere Kaymakam İsmail Pendik, Bölük Komutanı Özkan Çömez ve Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in ödüllerini vermesiyle program son buldu.