ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİ MİSAFİR ETTİK

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİ MİSAFİR ETTİKKutlu doğum haftası münasebetiyle Samiye Naim Eğitim Vakfı Mürüvvet Kandemir Anaokulu öğrencileri belediyemizi ziyaret etti. Öğrencilere öğretmenleri ve aileleri de eşlik etti. Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar tarafından karşılanan minik öğrenciler sesleriyle belediyemize neşe getirdiler. Öğrencilere meyve suyu ve pasta ikram edildi. Başkan Yardımcımız Ünüvar, belediyemiz ve belediyemizin görevleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Belediye Başkanımız Ahmet Günel  ile de görüşen minikler başkanımızın kutlu doğum haftasını kutladılar. Her bir öğrenci ile yakından ilgilenen Başkanımız Ahmet Günel, öğrencilere çeşitli hediyeler  verdi.
Anaokulu öğrencileri kutlu doğum haftası dolayısıyla ezberlemiş oldukları Peygamber Efendimizin sünnetlerinden birer tane okudular ve büyük alkış aldılar.

Öğrenciler günün anısına Başkanımız Ahmet Günel ve Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.