GÜLNAR BELEDİYESİ ONLİNE SİSTEMİ HİZMETİNİZDE

GÜLNAR BELEDİYESİ ONLİNE SİSTEMİ HİZMETİNİZDEGülnar Belediyesi sınırları içerisinde bulunan konutlar ve işyerleri için 1. Taksit borç ödemeleri 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek. Ödemelerinizi kredi kartınız ile yapabildiğiniz gibi banka kartı ya da belediyemiz veznesine de ödeyebilirsiniz.
E-Belediye sayfamızda bulunan Hızlı Ödeme (Şifresiz İşlem) seçeneği ile Sicil numaranız veya Vergi/T.C.Kimlik numaranız ile anında bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için; www.gulnar.bel.tr adresine giriyoruz. E-BELEDİYE seçeneğini tıklıyoruz. Son üst köşede bulunan BORÇ ÖDEME seçeneğine giriyoruz. Daha sonra ekrana gelecek olan MÜKELLEF BORÇ SORGULAMA formuna emlak sicil numaramızı veya T.C. Kimlik numaramızı girecek belediye olan bütün borçlarımızı sorgulayabilir ve ödeme yapabilirsiniz.