ŞAMPİYON GÜLNAR BELEDİYE SPOR

ŞAMPİYON GÜLNAR BELEDİYE SPORBirinci amatör kümede mücadele eden takımımız Gülnar Belediye Spor artık Süper Amatör Liğinde. Takımımız son oynanan karşılamada Anamur Muz Spor’la oynadığı maçtan ihtiyacı olan 1 puanı aldı ve Süper Amatör Liğine yükseldi. Süper Amatör Liğine çıkabilmek için oynadığı play off maçlarında üstün bir performans sergileyen takımız 8 maçtan 5 galibiyet 2 yenilgi ve bir beraberlik çıkararak son 2 maça gerek kalmadan şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyonluk sevincini oyuncularıyla kutlayan ve her bir oyuncusunu ayrı ayrı tebrik eden takım antrenörümüz İbrahim Küçükışık,”Bizler inandık ve başardık. 2 yılda 2 şampiyonluk elde ederek süper amatöre çıktık. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Belediye Başkanım Sayın Ahmet Günel’e, teknik kadroma ve oyuncularıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel; 2 yılda 2 şampiyonluk kazanan takımımızı ve teknik kadromuzu tebrik ediyorum.  Takımıma süper liğde başarılar diliyorum dedi.