PTT TARAFINDAN 100. YIL ANISINA YAPTIRILAN PULLAR BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL’E TESLİM EDİLDİPTT pulculuğa yeni bir boyut getirmek amacıyla Kuruluşunun 165. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 25.10.2005 tarihinde "kişisel pul" hizmetine başladı. Kişisel pul hizmeti kapsamında Belediyemiz de 100. Yıl kutlamaları kapsamında PTT’nin bu eşsiz hizmetinden faydalanarak 100. Kuruluş yıl dönümümüz için belediyemizde kullanılmak üzere pul yaptırdı.
Belediye Başkanımız Sayın Ahmet GÜNEL, Gülnar Belediyesi adına basılan pul objelerini Mersin PTT Başmüdür V. Sayın Mehmet ÖRSDEMİR, İşletme Hizmetleri Müdürü Sayın Nurgül ALTINÖZ, Gülnar PTT Merkez Müdür V. Sayın Saliha ÖZER’in katılımlarıyla 19.04.2016 tarihinde düzenlenen tören ile teslim aldı.
Törende konuşan Başkanımız Ahmet GÜNEL; 100. Yıl etkinliklerimiz kapsamında yaptırılan kişisel pullarımızı belediye olarak kullanacağız dedi. PTT’ye bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür eden Başkanımız Ahmet GÜNEL, Mersin PTT Başmüdür V. Sayın Mehmet ÖRSDEMİR’e plaket takdim etti.
Duygularını paylaşan ÖRSDEMİR; “Şu anda Mersin’de 96 noktada online işyeri bulunan PTT 43 adet PTTMATİK ile de 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Sıradan bir kamu kuruluşu olmanın ötesinde rekabetçi ve piyasada belirleyici bir kuruluş haline gelen PTT pulculuğa yeni bir boyut getirmek amacıyla Kuruluşunun 165. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 25.10.2005 tarihinde "kişisel pul" hizmetine başlamıştır. Gülnar Belediyesi’ne kuruluşunun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında kullanması için pul yaptırdık. Hayırlı uğurlu olsun. Gülnar’ımızın 100. Yılını şimdiden kutluyorum” dedi.