ŞEHİDİMİZİN MEVLÜT PROGRAMINA KATILDIK

ŞEHİDİMİZİN MEVLÜT PROGRAMINA KATILDIKBelediye Başkanımız Ahmet Günel Şehit Cihangir Can için Bereket Mahallesi’nde düzenlenen mevlüt programına katıldı. Şehit Uzman Çavuş Cihangir Can için Bereket Mahallesinde yemek verildi ve Kur’an-ı Kerim tilavet edilip mevlidi şerif okundu. Bereket Mahallesi’nde düzenlenen mevlit programı Müftü Vekili Aslan Karaoğlan’ın yaptığı dua ile son buldu.
Şehidimizin mevlüt programına; Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, Garnizon Komutanı Özkan Çömez, Cumhuriyet Savcıları Hakan Güneş ve Emine Karacık, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Emniyet Amiri Ekrem Soysal, Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut,  Müftü Vekili Aslan Karaoğlan,  Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çamlık, MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar ve Gülnar Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca katılırken Gülnar merkez ve çevre mahallelerden de yoğun katılım oldu.